Refusions- og returneringspolitik

Vores refusions- og returneringspolitik varer i 30 dage. Hvis der er gået mere end 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig en fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

Yderligere ikke-returnerbare varer:

  1. Gavekort Downloadbare softwareprodukter
  2. For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller bevis for køb.

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også informere dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på din kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende refusioner

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din refusion bliver officielt bogført.

Derefter kontakt din bank. Der er ofte nogle behandlingstid, før en refusion bliver bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@nordic-chefs.com

Tilbudsvarer

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at ombytte det til samme vare, skal du sende os en e-mail på Info@nordic-chefs.com og sende din vare til: Nordic Chefs Møllevej 17 4070 Kirke Hyllinge Danmark

For at returnere dit produkt, send os en e-mail med information om returnering til: Info@nordic-chefs.com

Du vil være ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returforsendelse blive fratrukket din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan det tage forskellig tid for dit ombyttede produkt at nå dig.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Kontakt os på Info@nordic-chefs.com for spørgsmål vedrørende refusioner og returneringer